top of page
DunaTaxi037.jpg

Rólunk

Napjainkban szinte már elengedhetetlen követelmény, hogy egy cég elérhető legyen valamilyen formában az interneten. Reméljük, weblapunkon barangolva az Ön számára is megkönnyítjük társaságunk különböző szolgáltatásainak igénybevételét.Szeretnénk hogy a jövőben Ön is partnerünk legyen, akár egyéni utazóként, vagy mint egy cég képviselőjeként kötne velünk szerződést. Hacsak mint kíváncsiskodó olvassa weblapunkat, akkor is jó szórakozást, jó barangolást kívánunk.Cégünk 1989-ben alakult újjá Duna Taxi néven, de már 1985 óta működik Győr városában.

 

 Jelenleg a legrégebbi, és legnagyobb létszámú (103 fő) társaság Győrben. Fő profilunk a személyszállítás, de foglalkozunk árufuvarozással, autómentéssel és segélyszolgálattal is. Társaságunk üzletvezetője kezdettől fogva Udvardi Csilla. A taxisok által választott, szakmai kérdésekkel foglalkozó vezető Gregosits Szilárd.

Társaságunk a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal (korábban NKH) által kiadott Diszpécseri engedéllyel rendelkezik, melynek száma: D-08-1

2011. október elsejével társaságunk egyesült a körülbelül 2 és fél éve a városban működő City Taxi Kft.-vel. Mind a 22 tag belépett hozzánk. A két közismert telefonszámukat (96/222-222, 96/333-333, 96/888-888) magukkal hozták társaságunkhoz. A megszűnt Kisalföld Taxi Kft. (Volán Taxi) tagjai közül 13-an szintén társaságunkhoz csatlakoztak. Elmondhatjuk, hogy az átalakulással Győr város legütőképesebb társasága lettünk.

 

A megnövekedett létszámnál fogva könnyen lefedjük az egész város területét és 5-10 percen belül ki tudunk állni a megrendelő által megadott címen. 2011. december 1. óta diszpécserközpontunk az Árpád út 51/B szám alatt található. Korábbi helyünkről (Lajta utca 38.) sikerült új helyre költöznünk a belváros központjába. A több mint 15 éve a társaságunknál dolgozó, jó helyismerettel rendelkező diszpécsereink magas színvonalon látják el szolgálatukat.

A SZOLGÁLTATÁSBAN RÉSZT VEVŐ TAXI GÉPKOCSIK JELLEMZŐI

A Duna Taxi gépjármű kategória rendszerében egyedülálló módon a kor minőségi követelményeihez igazodva elsősorban a biztonságra, és a korszerű felszereltségre helyeztük a hangsúlyt.

A teljes gépjárműparkunk több mint fele, közel 50 taxi gépkocsink “A” kategóriás besorolású, mely a 6 évnél fiatalabb felső-közép, illetve felső kategóriás légkondicionált gépkocsikra, valamint elegáns öltözetben szolgáltatást végző gépkocsivezetőkre vonatkozik. A fennmaradó körülbelül 40 taxi gépkocsink “B” kategóriás besorolású, mely az átlagos méretű fiatal vagy a 6 évnél idősebb felső-közép, illetve felső kategóriás szintén klímás gépkocsikra, valamint kulturált öltözetben szolgáltatást végző gépkocsivezetőkre vonatkozik.

A szolgáltatásban résztvevő taxi gépkocsikat évente két alkalommal gépkocsi szemlén ellenőrizzük, ezzel biztosítva minőségi szolgáltatásunkat. Minden taxink rendelkezik POS terminállal, így Ön készpénzen kívül bankkártyával (VISA, Mastercard, AMEX) is fizethet!

A TAXIÓRA INDÍTÁS SZABÁLYA

„ Fizetendő viteldíjként kizárólag a taxaméter által képzett összeg állapítható meg. A fizetendő viteldíj képzése – az előre rendelt fuvarok kivételével – az utas személytaxiba történő beszállását követően a taxaméter elindításával kezdődik meg és az utas által kért végcélra való megérkezéskor a taxaméter leállításával fejeződik be. Előrendelés vagy rendelés esetén, a fizetendő viteldíj képzése az utas és a szolgálat által előzetesen meghatározott időpontban kezdődik meg, ha a személytaxi az előzetesen meghatározott időpontban az előrendelés vagy rendelés címén tartózkodik.”

DunaTaxi074-690x460.jpg
bottom of page