DunaTaxi037.jpg

Rólunk

Napjainkban szinte már elengedhetetlen követelmény, hogy egy cég elérhető legyen valamilyen formában az interneten. Reméljük, weblapunkon barangolva az Ön számára is megkönnyítjük társaságunk különböző szolgáltatásainak igénybevételét.Szeretnénk hogy a jövőben Ön is partnerünk legyen, akár egyéni utazóként, vagy mint egy cég képviselőjeként kötne velünk szerződést. Hacsak mint kíváncsiskodó olvassa weblapunkat, akkor is jó szórakozást, jó barangolást kívánunk.Cégünk 1989-ben alakult újjá Duna Taxi néven, de már 1985 óta működik Győr városában.

 

 Jelenleg a legrégebbi, és legnagyobb létszámú (107 fő) társaság Győrben. Fő profilunk a személyszállítás, de foglalkozunk árufuvarozással, autómentéssel és segélyszolgálattal is. Társaságunk üzletvezetője kezdettől fogva Udvardi Csilla. A taxisok által választott, szakmai kérdésekkel foglalkozó vezető Gregosits Szilárd. 2011. október elsejével társaságunk egyesült a körülbelül 2 és fél éve a városban működő City Taxi Kft.-vel. Mind a 22 tag belépett hozzánk. A két közismert telefonszámukat (96/222-222, 96/333-333, 96/888-888) magukkal hozták társaságunkhoz. A megszűnt Kisalföld Taxi Kft. (Volán Taxi) tagjai közül 13-an szintén társaságunkhoz csatlakoztak. Elmondhatjuk, hogy az átalakulással Győr város legütőképesebb társasága lettünk.

 

A megnövekedett létszámnál fogva könnyen lefedjük az egész város területét és 5-10 percen belül ki tudunk állni a megrendelő által megadott címen. 2011. december 1. óta diszpécserközpontunk az Árpád út 51/B szám alatt található. Korábbi helyünkről (Lajta utca 38.) sikerült új helyre költöznünk a belváros központjába. A több mint 15 éve a társaságunknál dolgozó, jó helyismerettel rendelkező diszpécsereink magas színvonalon látják el szolgálatukat.

A SZOLGÁLTATÁSBAN RÉSZT VEVŐ TAXI GÉPKOCSIK JELLEMZŐI

A Duna Taxi gépjármű kategória rendszerében egyedülálló módon a kor minőségi követelményeihez igazodva elsősorban a biztonságra, és a korszerű felszereltségre helyeztük a hangsúlyt.

A teljes gépjárműparkunk több mint fele, közel 50 taxi gépkocsink “A” kategóriás besorolású, mely a 6 évnél fiatalabb felső-közép, illetve felső kategóriás légkondicionált gépkocsikra, valamint elegáns öltözetben szolgáltatást végző gépkocsivezetőkre vonatkozik. A fennmaradó körülbelül 40 taxi gépkocsink “B” kategóriás besorolású, mely az átlagos méretű fiatal vagy a 6 évnél idősebb felső-közép, illetve felső kategóriás szintén klímás gépkocsikra, valamint kulturált öltözetben szolgáltatást végző gépkocsivezetőkre vonatkozik.

A szolgáltatásban résztvevő taxi gépkocsikat évente két alkalommal gépkocsi szemlén ellenőrizzük, ezzel biztosítva minőségi szolgáltatásunkat. Minden taxink rendelkezik POS terminállal, így Ön készpénzen kívül bankkártyával (VISA, Mastercard, AMEX) is fizethet!

A TAXIÓRA INDÍTÁS SZABÁLYA

„ Fizetendő viteldíjként kizárólag a taxaméter által képzett összeg állapítható meg. A fizetendő viteldíj képzése – az előre rendelt fuvarok kivételével – az utas személytaxiba történő beszállását követően a taxaméter elindításával kezdődik meg és az utas által kért végcélra való megérkezéskor a taxaméter leállításával fejeződik be. Előrendelés vagy rendelés esetén, a fizetendő viteldíj képzése az utas és a szolgálat által előzetesen meghatározott időpontban kezdődik meg, ha a személytaxi az előzetesen meghatározott időpontban az előrendelés vagy rendelés címén tartózkodik.”

DunaTaxi074-690x460.jpg